Letölthető a Thunderbird levelezőprogram legújabb változata

[HWSW] A Mozilla közzétette Thunderbird levelezőprogramja legújabb végleges, 1.5-ös változatát. A véglegesnek titulált változatot csak azoknak kell letölteni, akik a második "release candidate" (RC2) verziónál régebbit használnak, a most közzétett verzió ugyanis teljesen megfelel az RC2-es változatnak. Az RC1 használóinak hamarosan egy frissítést is közzétesznek.

A Thunderbird 1.5 levelező és hírolvasó alkalmazás számos hibajavítást és biztonsági frissítést tartalmaz a Firefox legújabb változatába is bekerült szoftverfrissítő rendszeren túl, illetve azonnali helyesírásellenőrző rendszerrel, automatikus mentési lehetőséggel és a csatolmányok utólagos, egyszerű eltávolításának képességével is felruházták. A fejlesztők javítottak az üzenetek szűrési lehetőségein is.

A Thunderbird alkalmazás legújabb változata már több nyelven is elérhető az angol mellett, a magyar változat a Mozilla FTP-szerverén keresztül már elérhető, a Mozilla weboldalának frissítésére azonban még egy kicsit várni kell.


Jippiiiié! Laughing out loud Na végre. Már nagyon időszerű volt. Smile Sajnos a telepítés után kapásból találtam pár bug-ot ... Sad Pl. néha nem jeleníti meg elsőre egy-egy levél tartalmát, csak ha explicit kiválasztjuk a "View/Message Body As/Original HTML v. Plain text" módot. Illetve a csatolt fájlok törlése a levelekből sem 100%-os, de az esetek többségében azért használható. Akkor van bibi, ha egy HTML levélből olyan csatolmányt akarunk törölni, amire maga a levél is hivatkozik képként. Ilyenkor a törlés nem fog sikerülni.