A Microsofthoz került Mark Russinovich

[HWSW] A Microsoft kedden bejelentette a windowsos segédprogramokat, köztük az ingyenesen elérhető Sysinternals-t fejlesztő Winternals Software felvásárlását annak érdekében, hogy kulcsfontosságú szakértőkkel bővítse a Windows fejlesztőcsapatát. A tranzakció részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.
(...)
Bár az ügylettel a Winternals ingyenes és fizetős szoftverei, valamint a Sysinternals weboldalon található kiterjedt fórum is a Microsoft tulajdonába kerül, a vállalat mégsem ezek miatt hajtotta végre a felvásárlást, hanem hogy megszerezze a Winternals társalapítóját, a széles körben ismert és elismert szakembert, Mark Russinovichot.


Sajnálatos hír. Sad A sysinternals.com-on elérhető, ingyenes segédprogramokat tartom a területükön a legjobbnak (pl. Autoruns, Process Explorer, File Monitor, Registry Monitor, etc.). Attól tartok, hogy mostantól kezdve ezek is a Microsoft oly sok terméke által képviselt minőségi színvonalra fognak süllyedni. Shock

Comments

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

kit érdekel ... :-)

Most már nem siratom a Sysinternals-t. Smile A Mac OS X-et kipróbálva látom, hogy a jövőben nem fogok Winfost használni az otthoni gépeimen.